پایگاه رسمی اینترنتی
توصیه های کلی
توصیه های کلی استاندارد سازمان بهداشت جهانی ( WHO ) برای عموم مردم به منظور کاهش در
معرض قرار گرفتن با عوامل میکربی بیماریزا و جلوگیری از انتقال طیف وسیعی از بیماریها به شرح
زیر است که شامل بهداشت دست، تنفس و بهداشت مواد غذایی میباشد:
- مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده
الکلی ضدعفونی نمایید.
- هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله
دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
- از تماس نزدیک با هر کسی که تب و سرفه دارد خودداری کنید.
- اگر تب، سرفه و یا هرگونه مشکلی در تنفس دارید، سریع ا به پزشک مراجعه کنید و سابقه
- سفر قبلی خود را به پزشک اطلاع دهید.
- هنگام بازدید از بازارهای زنده در مناطقی که در حال حاضر موارد ابتلا به کروناویروس گزارش
شده است، از تماس مستقیم محافظت نشده با حیوانات زنده و سطوح در تماس با حیوانات
خودداری کنید.
- از مصرف محصولات حیوانی خام یا پخته نشده اجتناب کنید. گوشت خام، شیر یا اندامهای
حیوانی خام باید با احتیاط نگهداری شوند تا از تماس آنها با غذاهای پخته شده و آلودگی
غذا جلوگیری شود .
Untitled 1
Untitled 1

آدرس : قم-بلوار امين ،بلوار جمهوري اسلامي

تلفن تماس : 16-32884310

فكس : 32884318

تمامي حقوق مادي و معنوي اين سامانه متعلق به بيمارستان حضرت ولي عصر ميباشد