پایگاه رسمی اینترنتی

تاريخچه :

بیمارستان خیریه حضرت ولي عصر(عج) درسال 1369 به همت خيرين نيكوكار درجنوب شرقي شهر قم تأسيس شده است. مساحت تقريبي بيمارستان 27000 مترمربع و زيربناي آن حدود 13000 مترمربع می باشد. داراي 200 تخت مصوب و 159 تخت فعال است. آخرین درجه ارزشیابی بیمارستان طبق برنامه ارزشیابی وزارت بهداشت و درمان و دانشگاه (دانشگاه علوم پزشكي قم) درجه يك كشوري بوده است.

این بیمارستان همچنین افتخار دارد که به عنوان اولين مركز درماني در استان و منطقه بخش فوق تخصصی جراحی قلب باز و نیز آنژیوگرافی را برای اولین بار در استان تأسیس نموده است. قسمت رادیوتراپی اين مركز با دو دستگاه شتاب دهنده و پیشرفته ترین مرکز شیمی درمانی و انکولوژی استان، اولین بخش هیدروتراپی در استان قم و نیز بخش زایمان فیزیولوژیک مطابق با آخرین استانداردهای روز دنیا در این بیمارستان در حال ساخت است که به امید خدا در آینده ای نزدیک افتتاح خواهد شد. اولين بخش هيدروتراپي (آب درماني) در استان و نيز بخش زايمان فيزيولوژيك مطابق با آخرين استانداردها و طرح بهسازي و گسترش بيمارستان به لطف خداوند متعال در آينده نزديك افتتاح خواهد شد.

رسالت اين مركز درماني حضرت وليعصر(عج) با هدف ارائه خدمات درماني با كيفيت مطلوب به تمام شهروندان با رعايت اصل عدالت اجتماعي، احترام به حقوق بيمار به عنوان ماهيت وجودي سازمان و تلاش در جهت كسب رضايت او، پايبندي به استانداردهاي درمان ايمن و تمركز بر برنامه های بهبود

Untitled 1

آدرس : قم-بلوار امين ،بلوار جمهوري اسلامي